Elküldve: 2005. Augusztus 8. Hétfő, 17:42 Téma: Utolsó cikk?
Az elmút néhány napban szerver problémák miatt nem volt elérhető az oldal. Szerencsére az összeomlás előtt készült mentés az adatbázisról, így elvileg nem veszett el semmi. Az a közel 50 blokkolt támadás sem, amit az utolsó órákban védett ki a Sentinel.
Aki még nem tette volna meg, az sűrgősen frissítsen, de legalább a Sentinelt tegye fel, ugyanis olyan támadásokat fogott meg, amelyeket egy Protector-al védett oldalon kipróbáltunk, és ott hozzáfértünk az adminisztrátorok adataihoz!!!
A címben azt írtam, Utolsó cikk. Kérdőjellel, mert nem tudom, érdemes-e üzemeltetni az oldalt. A fejlesztő (techgfx) legjobb tudomásom szerint bezárta a honlapját*, és új projectet kezdett. A beharangozott 7.6.1-es verzió sem lesz befejezve. Április elején még megkaptuk a második béta verziókat, azóta semmi. Még csak a hibajelentésekre sem reagáltak a bétatesztelők fórumában.
Technocrat azt írja, (a Platinum patch-ek és a Sentinel módosítások köszönhetőek neki), nem fog a továbbiakban semmit sem készíteni Platinumhoz. Saját, módosított Nuke verziót készít.
Nos ez az, amiért nem tudom, van-e szükség az oldalra. Kérlek benneteket, jelezzétek felém, mit gondoltok erről. Segítsetek dönteni! Szavazzatok, vagy szóljatok hozzá ITT!
Önkényesen még sem szeretném azt mondani: VÉGE!
*-az oldal üzemel
Kösz és Üdv: Tkalex
Legutóbb Tkalex szerkesztette (2005. Augusztus 14. Vasárnap, 22:18), összesen 1 alkalommal
Csatlakozott: Mar 03, 2005 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Jh
Állapot: Offline
Elküldve: 2005. Augusztus 9. Kedd, 18:06 Téma:
Francba...az igenre szavaztam véletlenül.
Szerintem maradjon az oldal mindenképpen, mert attol még, hogy nem lesz több verzió, lehet, hogy sokan fogják a platinumot használni.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban Nem mellékelhetsz fájlokat a fórumban Nem tölthetsz le fájlokat a fórumban